петък, 8 юли 2011 г.

Кицканотцх Подиже $ 500.000 за њеним мобилним Маркетинг и апликација Монетизација Платформа

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QK2Tnie4gYA/:

Кицканотцх Мобилни , мобилне услуге маркетинга покретање са седиштем у предграђу Канзас Сити, саопштила је данас да је подигао 500.000 долара у семену финансирања. Круг је водио шест анђела инвеститора и "инцентивизед од стране" Канзас Технологија предузећа корпорације , приватно / јавно партнерство створене Држава Канзас је да промовише технологија заснована економски развој и подршку локалног предузетништва. Покретање планира да користи ову инфузију капитала да настави проширење своје цлоуд засноване на технологији и услугама, као и мобилних платформи, као и да појача напоре запошљавање.

Кицканотцх, раније познат као ПРОНТО! Мобилни, покренула своје мобилне апликације и услуге мобилне телефоније платформу маркетинга у мају понудити емитерима ТВ, радио станице, издавачи и корпорације начин да се повећа изложеност бренда и боље искористе мобилне канала прихода и могућности ангажовања потрошача. Покретање ради са медијским кућама и малим и средњим предузећима да дизајнирају обичај мобилни стратегије, помоћ предузећа у дизајну и имплементацији мобилне апликације и функције које би им се омогућило прилагођени (и ангажовање) рекламне кампање и мобилне апликације.

Прецизније, Кицканотцх омогућава својим корпоративним клијентима да оптимизују и управљају рекламе банер, као и побољшају своје мобилне присуство и корисничко искуство са дневним баве упозорења, друштвених медија интеграција, КР кодови, СМС и е-маил маркетинг, аналитику, и олово генерације.

Као мобилног оглашавања расте као шумски пожар и очекује се да удари 20 милијарди долара прихода до 2015 , Кицканотцх има за циљ да не само да помогне предузећима дизајн велики мобилни апликацију, већ и да им алате за уновчите и створи зависност мобилно искуство за своје кориснике . У суштини, покретање хоће да понуди бизнис кључ мобилно решење монетизације, као и мобилни маркетинг менаџер. Његова "за мобилне Менаџер" је дизајниран да уради управо то. Облак-басед софтвер омогућава новооснованих и корпорација за управљање огласима, СМС и е-маил рекламирање, и купоне - све из једног контролну таблу.

Наравно, покретање је доста конкуренције у мобилној огласног простора, али његово решење је већ нацртана више од 50 емитовања, објављивања и корпоративних брендова у тор за само неколико месеци, тако да довољно простора за оптимизам. Дивно је видети Канзас подршку и све локалне технолошких компанија. То је само добра политика.

За више, погледајте сајт овде и испуњавају Кицканотцх екипа овде .


Няма коментари:

Публикуване на коментар