неделя, 4 септември 2011 г.

КстремеМац приказује штанд Сома, Сома и путовања више на сајму ИФА (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/xtrememac-showcases-the-soma-stand-soma-travel-and-more-at-ifa/:
Било је много кул Аппле-орјентисане производе виђена око КстремеМац је изузетно наранџаста штанду на сајму ИФА ове недеље, што доказује да још увек има занимљивих ствари да се уради у свету иПхоне / иПад / иПод доковима.

На врху листе је Сома Станите, пирамиде у облику који се склапа док за преносивост. Прибор је углавном звучник, који се суочава са споља, тако да звук није блокиран када имате иПад на ствар. Сома Станите би требало да буде ударање полице око октобра, трчање око € 100 овде у Европи.

Сома путовања, у међувремену, ради без потребе батерије или жице, ради директно са власти са вашег купиран Аппле-уређај. КстремеМац тврди да ће купиран иПхоне 4 играње преко звучника се око 34 сати аудио репродукције на оптужбе. Као што се очекивало, ствар не постане сувише гласни, али то треба да уради трик за соло слушање. Периферни ће трајати око 50 € на пуштање на слободу.

Танго Бар је стил-свесно звук бар са сребра роштиљ који се уклапа у сасвим лепо са претходном генерацијом иМац. Звучник вуче и аудио и снаге од једног УСБ кабла и излаза звука у десет вати. Као Сома Станите, танго Бара трајаће око 100 €. Погледајте видео Сома Станите после паузе.

Наставити читање КстремеМац приказује штанд Сома, Сома и путовања више на сајму ИФА (видео запис)

КстремеМац приказује штанд Сома, Сома и путовања више на сајму ИФА (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 18:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Няма коментари:

Публикуване на коментар