неделя, 4 септември 2011 г.

вебОС глобалне пословне јединице поделе је наведено у процурела кс документима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/webos-global-business-unit-split-outlined-in-leaked-hp-documents/:
То је било нешто више од две недеље од ХП- најавио планове да прекине производњу свог вебОС уређаја, и шпекулације о будућности платформе траје до данас. Само ове недеље, Самсунг је генерални директор Чои Џи Сунга ставио на одмор гласине договора вебОС, а сада два процурела писма из унутрашњости ХП-шоу планира да подели вебОС глобални пословну јединицу на два дела. Према писма очигледно из Тод Бредли и Шејн Робисон, вебОС софтвер ће пронаћи нови дом у систему Оффице одело је стратегије и технологије, док хардвер подела ће остати уз личну групу система. Један од тих писама Том Бредли објашњава Сплит:

Пан-ХП-чартер ОС & Т пружа широк поглед на то како можемо оптимизовати наше технологије. У ствари, он се показао успешан инкубатор технологија, то је дом за тим виши технолошки стручњаци посвећен искључиво истражују дугорочне стратегије за наше технологије.

Други уговор, од Шејн Робисон, даље каже да је "вебОС софтвер је и даље велика средства." Ништа од овога би требало да буде изненађење, јер нашег интервјуа са Стивеном ДеВитт је поновио посвећеност компаније да платформа вебОС, док је ХП-ов недавно огласи Хоцкинг ПСЖ показују намере одело да спин-офф-пословања рачунара. Сада је питање, који је кости да би се то десило? За пуне дужине цури погодио извор линк испод.

вебОС глобалне пословне јединице поделе је наведено у процурела кс документима првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 17:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПреЦентрал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар