неделя, 4 септември 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбољи десктоп ОС за децу?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/ask-engadget-best-desktop-os-for-kids/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Рајан, који не могу да чекају да добију своје дете опседнута предиван свет рачунара. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"Мој син (пет година) је цоммандееред лаптопа моје жене за своју игру-игра задовољство у последње време, а то је њена покретачка ударен је само у основи игра игрице она ради (Плантс вс Зомбиес, Зума и сл.). До сада Он је у стању да пронађе игре жели (по њихове иконе) и отворите их без проблема користе Виндовс 7, али сада када сам гледа у њега све своје основне компјутерске сам почео да се питам да ли не постоји нешто више дете лак тамо сам имала летимичан искуства са ОС Кс и Линук (Убунту), а ја ћу радити све инсталације и подешавање себе Свако мисли од родитеља. Хвала. "

Деца и компјутери. Сада када је рецепт за страховитост. Свака нова (ИСХ) родитељи тамо имали искуства на своју децу воле / мрзе одређени оперативни систем? Слободно пад ваш савет у коментарима испод - хајде води је интелигентан, у реду?

Питајте Енгадгет: најбољи десктоп ОС за децу? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 23:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар