петък, 6 май 2011 г.

Самсунг Сипати 4Г хандс-он

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/05/samsung-infuse-4g-hands-on/:
видели смо га на доле погон и да га заљуљаше испред нас и сада, четири месеца након лансирања, ми смо коначно имали прилику да се игра са реално, радна Нокиа улити 4Г . Овај 4,5-инчни суперпхоне - највећа Самми је направио до сада - сматра изненађујуће светло у рукама, упркос ширине. То је у великој мери захваљујући Црази-танки 8.99мм профил, заједно са текстуром суптилно задњој страни. Супер АМОЛЕД екран плус, која обећава да ће бити сјајније од Супер АМОЛЕД, као и лакше да видите у директном сунцу, је једноставно запањујуће. озбиљно смо импресионирани Пунцхи боја и дубоке црне боје, мада је то спољни тест ће морати да сачека други дан.

Блесседли Самсунг омогућава да они живе боје говоре сами за себе - то учитан телефон са андроид 2,2 акција и уздржала од њега саддлинг са ТоуцхВиз интерфејс. Телефон поседује један - а не Дуал - Цоре 1.2ГХз процесор, али нећете приметити, или брига колико има језгара осим ако сте репер наркоман - телефон покреће жустро апликација, док је одзив и екран осетљив на додир увек прецизан. Приметили смо отиске одлагања као што смо збрисали међу седам кући екрана и три пријаве странице. Говорећи брзине, ово је први уређај АТ & Т да обећање брзине мак 21 Мбпс . Самсунг одржао конференцији за новинаре у Њујорку ресторан са слабом пријему, авај, и имамо осећај индексирања стопе смо посматрали ван камере се не уради правду телефон. Ми смо хода одавде са неком од ових лоши момци, и ми смо подстичу да у потпуности га ставити преко својих корака у наредних неколико дана. Ми ћемо се вратити са у дубину преглед, али у међувремену су Гандер у галерији Цлосе-уп фотографија испод.

Самсунг Сипати 4Г руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 05 Мај 2011 17:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | и

Няма коментари:

Публикуване на коментар