петък, 6 май 2011 г.

Ксерок Пословни мозга ослобађа ваше пријемно поштанско сандуче са досадних сарадника

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/06/xeroxs-business-of-your-brain-liberates-your-inbox-from-annoyin/:
Ако радите у канцеларији, квоте су пријемно поштанско сандуче је пуно Оскара анкете, беба слике, Фантаси Фоотбалл савете, као и разне друге препреке на путу до завршетка тих ТПС извештаја. Захваљујући Пословни Ксерок вашег мозга, коначно могу да се баве питањем из пасивног агресивног удобности сте власник поштанског сандучета. Слободно програма Мицрософт Оутлоок додатак омогућава вам да знате ко је прскање у већини знак узвика марака и буззвордс по е-маил, који шаље поруке најдужи, а који пошиљаоци су губљење времена са е-порука које само рећи: "Хвала вам". То је леп почетак, али мислимо да ћемо држите се за премијум верзију која це експлодирати сваког Трол лутка у року од 50-стопало радијус. Сада се вратимо на посао - чим завршите проверу видео и односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Ксерок Пословни мозга ослобађа ваше пријемно поштанско сандуче са досадних сарадника

Ксерок Пословни мозга ослобађа ваше пријемно поштанско сандуче са досадних сарадника првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 06 Мај 2011 01:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пословни мозга | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар