четвъртък, 17 март 2011 г.

Аппле и андроид добити нацрт, војник-орјентисане апликације војске ускоро

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/apple-and-android-get-drafted-soldier-centric-army-apps-coming/:
Ако се из јабука или Андроид војску, можда претпоставити да говоримо о Легије бренд лојални Фанбоис, са којим већина Енгадгет Коментатори су блиско упознати. Одбрана радова, међутим, покушавају да се окрену америчке војске у смртоносну јабука / Андроид снаге са војником-центриц апликације. Харис Цорп је таблета апликацију у радовима који омогућава да контролишу војници ИП камера на УАВ за више релевантних Интел на терену, док истовремено шаље те информације на табовима било где у свету. У међувремену, Интелигентна софтверска решења има за циљ да донесе масхупс мапирање Баттлефиелд (нема наменски уређај потребан), са око које комбинује "Геолоцатион паметних телефона са историјским подацима да покаже војника шта се сада дешава доле у простору - од експлозија ИЕД до хапшења побуњеника . Најбоље од свега, ове апликације ниже трошкове обуке јер је већина ратници су већ течно говори Андроид или ИОС-а потрошач ручних рачунара може да се јефтино ојачани да замени више робустан $ 10.000 јединица на терену данас. Уколико заштитне мере не, уређаји (релативно) ниске трошкове замене их чини "скоро за једнократну употребу."

Аппле и андроид добити нацрт, војник-орјентисане апликације војске ускоро првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 02:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Рачунар Свет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар