четвъртък, 17 март 2011 г.

Тесла модел С ће подржати трећих страна апликације и текст-у-глас, црвена светла никада неће бити исти

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Сада када је скоро сваки Гизмо са свог смартфона на ТВ има апликације на располагању за то, шта је следећи логичан границе? Наравно, ваш ауто! Јуче, Тесла је директор Елон Муск изјавио је Цлеантецх форума учесника у Сан Франциску да наредна Модел С ће заиста доћи са подршком за апликације трећих страна за покретање тог монструма 17-инчни Инфотаинмент конзолу . Ми смо срећни да видимо компанија охрабрује програмере да се тај Тегра чип на добро употребе, мада не могу а да не бринете о безброј ометању да дођу заједно са њим. Наравно, ми смо још увек у мраку о томе шта оперативни систем покреће целу ствар, али смо сигурни да ће бити порт Љут птица пре него што дође до потпуног застоја.

Тесла модел С ће подржати трећих страна апликације и текст-у-глас, црвена светла никада неће бити исти првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 13:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце ВентуреБеат | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар