четвъртък, 17 март 2011 г.

ЛЦД технологија срушене и објаснио у већини луцидним и приступачан условима још увек (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/lcd-technology-torn-down-and-explained-in-the-most-lucid-and-acc/:
Гледај, ми знамо да знате све о ЛЕД позадинског светла , светло дифузије, субпикелс и ствари које их укључи, али не и сви раде. ЛЦД, скромног си вероватно читате овај и даље задржава на нивоу од мистерија око стани пани детаље о томе како то ради за већину својих корисника, па овде је сјајан Видео слом обе његове компоненте и начин рада. Бил Хаммацк, самозвани инжењер Гај, води нас од ЛЕД матрица које обезбеђују осветљење за ЛЦД најактуелнијим, кроз све филтере и дифузора дизајниран да да светлост униформу, и на начине танких филм транзистора да је могуће за нас да покаже покретне слике у боји мачака у роњењу кутије на таквим приказује. То је узбудљиво, дубоко нерди ствари, а чека своју публику после паузе.

Наставити читање ЛЦД технологија срушене и објаснио у већини луцидним и приступачан условима још увек (видео)

ЛЦД технологија срушене и објаснио у већини луцидним и приступачан условима још увек (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 10:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце енгинеергуивидео (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар