четвъртък, 17 март 2011 г.

Тосхиба и Хитацхи ЛЦД, биљке оштећен, биће затворена месец дана

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/toshiba-and-hitachi-lcd-plants-damaged-will-shut-down-for-a-mon/:

Не можете имати 9,0 магнитуде земљотреса без прекидања неколико фабрика, а нарочито оних који производе крхка течним кристалом екранима, а ове недеље Тосхиба, Хитацхи и Панасониц сваки извештајни штете које су их приморана да затвори производне погоне ЛЦД екран погођене цунамијем и Куаке. ПАНАСОНИЦ није сигуран када је својој фабрици у префектури Чиба би наставили резбарење се стакла сендвичи , рекавши Блумберг да је "дошло до неких оштећења, али не и ватре или колапса", али и Хитацхи и Тосхиба ће наводно обуставити неке линије за монтажу на око месец дана да се баве штете. Вероватно је још увек прерано говорити о панелу несташице - иако изгледа вероватно ускоро - али ћемо вас обавестити како ствари напредак.

Тосхиба и Хитацхи ЛЦД, биљке оштећен, биће затворена месец дана првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 16:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Никкеи , Ројтерс , Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар