понеделник, 20 юни 2011 г.

Ицард ЕКГ доноси преглед срца на ИОС уређаја по избору (видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:
Ицард ЕКГ
АливеЦор је иПхонеЕЦГ случај је прилично сладак, али, будући случају, може бити само привезане за иПхоне 4. Лекари задовољни својом 3ГС или пацијенти који више воле да грле иПад своје груди ће бити одушевљени да чују компанија ради на више хардверски агностик опција за иОС срце потребе мониторинга. Визит картице величине Ицард ЕКГ монтира на задњој страни иДевице коришћења чичак и бежично храни податке из своје електроде на АливеЕЦГ апликација. Апликација аутоматски снима 30 секунди ритмичког пулса вашег срца пре него што се постављања на АливеЦор серверима за размену са вашим лекарима. Лоша вест? Они још увек чекају на одобрење ФДА, тако да не може да трчи напоље и изаберите један до још увек. Али, када се то деси ударио полице, изгледа да ћете имати избор црвене или црне боје - тако да можете да проверите да ли ваш медицински прибор одговара вашем сцрубс. Погледајте видео након паузе.

Наставити читање Ицард ЕКГ доводи срце за праћење ИОС уређаја по избору (видео)

Ицард ЕКГ доноси преглед срца на ИОС уређаја по избору (видео) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Јун 2011 13:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор МедГадгет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар