понеделник, 10 януари 2011 г.

Audiovox показа първия в света автомобил в Blu-Ray плеър, AVDBR1

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/audiovox-shows-off-the-industrys-first-in-car-blu-ray-player-t/:
Ние сме били тъй като демо единици на автомобили Blu-ray плейъри в най-CES за година , но Audiovox е очевидно най-накрая е готова да предложи една за продажба с AVDBR1, видите тук skulking за залите на CES. Поради през пролетта с цена от $ 349.99, то може да бъде инсталиран под седалката или в отделение за съхранение и дори BD-Live съвместими с опция за ъпгрейд WiFi, налични след обновяване на фърмуера пристига по-късно тази година. Разбира се, дори ако искате видео в колата - обикновено за децата на задната седалка - има много други начини, за да го включително цифрови копия, които могат да се активира на вашия телефон, таблетка или лаптоп или DVD дискове, включени в комбо пакет най-големите пресата има. Добави към това факта, че мобилните екрани обикновено са твърде малки, за да направи голяма разлика с HD и има много причини да сме скептични, но ако сте на дълго пътуване път само с Blu-Ray копие на Черно Dynamite да ви предпази дружество, ще се радвам, че се спря на AVDBR1. Искате ли повече информация? Проверка на медиите след почивката.

Продължавам четене Audiovox показа първия в бранша в автомобила Blu-Ray плеър, AVDBR1

Audiovox показа първия в бранша в автомобила Blu-Ray плеър, AVDBR1 първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти 1 2011 00:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар