понеделник, 10 януари 2011 г.

4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Традиционно CES не е голям мобилен събитие - най-големият телефон новини в миналото бяха запазени за MWC през февруари и CTIA през март - но това се промени в една огромна начин тази седмица. Изглежда, че 2011 се очертава да бъде година на 4G, а превозвачи, така и за производителите, така губи време скокове на свръх-банда с най-различни съобщения, които обещават да направят следващите няколко месеца вълнуващо ... и много, много бързо. AT & T започна неща, на разстояние в началото на шоуто, но това е само началото на един безмилостен порой от мобилни новината, че е продължило в продължение на дни и в крайна сметка ни оставиха с куп устройства и мрежови подобрения, които трябва да вземем най-малко до средата на годината . Прочетете, за рекапитулация!

Продължавам четене 4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи

4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари 2011 год. 15:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар