понеделник, 10 януари 2011 г.

Hanvon носи E920, първият цветен света E Ink четец, за да CES, отиваме практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/hanvon-brings-e920-worlds-first-color-e-ink-reader-to-ces-we/:
В пропастта между монохромните електронни четци и цвета на LCD-базирани таблетки се попълва от Hanvon с това тук Wisereader E920 устройство. Той се характеризира с известен 9.7-инчов цветен E Ink панел , първият по рода си, и предлага доста зрелищни резолюция от 1200 х 1600. Това се равнява на плътност на пикселите на 200dpi, ние сме казали, както и други добри новини включва карти MicroSD слот, бай време до 15 дни, както и способността да произвеждат по 10 000 страници, преди да се наложи презареждане. За съжаление, има много лоша новина тук: цветове на E920 е са заглушени и не съвсем на ниво с това, което очаквате от още един посредствен LCD, честота на обновяване са доста ледена и сензорен функционалност е на съпротивителни вид, което означава, че ще трябва да прибегне до използването на интегрирани стилус за навигация. Най-големият Даунър, обаче, е, че Китай няма да бъдат намалени този е-четец до май, докато САЩ наличността се предлагат "до юни." Това е дълго време за изчакване на 500 щатски долара-Иш шисти. Видео след почивката.

Продължавам четене Hanvon носи E920, първият цветен света E Ink четец, за да CES, отиваме практически (видео)

Hanvon носи E920, първият цветен света E Ink четец, за да CES, отиваме практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 год. 18:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар