неделя, 10 април 2011 г.

Плек 1,1 за ИОС побољшава стримовање преко 3Г, цеви видеа на ТВ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/plex-1-1-for-ios-improves-streaming-over-3g-pipes-video-to-your/:
Ако нисте већ покренут Плек Медиа Сервер на једном од двадесет и три кутије беж умрежени преко своје мале пребивалишта, можда великом искушењу да инсталирате копију ове недеље, јер ИОС апликација је управо добио заиста масовно ажурирање. Тамо где се некада КСБМЦ спинофф би за конверзију сваком видео је испоручен на свој уређај у етар, Плек тврди да сада могу да заобиђу да ЦПУ интензиван процес или да користите ИОС-Оптимизовано техника, висина Х.264 видео бежичним путем далеко ефикасно. Друго, може да испоручи који садржај са ИОС директно на ваш ТВ, било преко видео кабл или експерименталне подршку за Аеродром . Није лоше, зар не? Како је универзални звук за претрагу - способност да откуцате реч и имају око допре до локалног сервера, удаљеним серверима и онлине видео сервиса као што је ИоуТубе и Вимео превише? Да, и то 4,99 долара цена је у потрази моћна повољним баш сада, а постоје још много побољшања прегледати на линкове испод.

Плек 1,1 за ИОС побољшава стримовање преко 3Г, цеви видео телевизор првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 06:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк 9то5 Мац , МацСториес | Соурце Плек (иТунес) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар