неделя, 11 септември 2011 г.

Уметници хацк Сони Ерицссон КСПЕРИА телефоне да бисте видели невидљиви универзум, користи ватру као флеш

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/artists-hack-sony-ericssons-xperia-phones-to-see-the-unseen-uni/:
За већину од нас, мобилних телефона су за унос текста, позивајући и можда повремено цвркут, али шта се дешава када их преда неке од најсавременијих светских креативних умова? Давање хакера, уметници и интелектуалци одресене руке да качи се са разним Кспериа телефона , компанија Сони сазнао колико може овај телефон стварно. Користећи неколико туеакс и хацкс, уметници су били у стању да створи инсталацију која дише ватру када талас фотографију, даљинско управљање бродом са ГПС и бицикл који користи боје светла да чаролија из тајне речи видљиво само када је ухваћен на камери. Када Сони питање астрофизичар Џошуа Завирите да га дају оде, он је читаво небо мапе и податке телескопа да се изгради око са изблиза поглед електромагнетних образаца на небу. Да заокружи пројекат, музичар Анабел Линдкуист компоновао песму на основу звуке Паризу снимила са лука . Сада, ако су само могли мод један да би се избегло пао позиве, ми бисмо се сви скупа. Видео њихове генијалности у акцији након паузе.

Наставити читање уметника пијук Сони Ерицссон КСПЕРИА телефоне да бисте видели невидљиви универзум, користи ватру као флеш

Уметници хацк Сони Ерицссон КСПЕРИА телефоне да бисте видели невидљиви универзум, користи ватру као блиц је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 04:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кспериа студио | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар