неделя, 11 септември 2011 г.

@ Схопр Повезује купаца и продаваца на Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:
@AtShopr

Не прође дан да не видим један од Твиттер корисници пратим Твеет захтев за ставке, као што је у последњем тренутку карте или пост о недавно доступна ставке, као што су стан за изнајмљивање. Као Твиттер је постао де факто Броадцаст Нетворк , део садржаја који се деле врти се око куповине и продаје ствари преко социјалне граф корисника. @ Схопр, који је развијен на ТецхЦрунцх поремети Хацкатхон у последњих 24 сата, покреће као услуга која одговара купаца и продаваца на Твиттер-у. То је нешто као Цраигслист за Туиттер.

У суштини, @ схопр користи Гнип мина Твиттер фирехосе за људе продају ствари и тражите да купите ставке. Услуге Оснивачи ми кажу да у почетној истраживањима тренутно око 7.000 Туеетс на сат се односи на трговину и људе који желе да купују и продају ствари (преко 5.000 продају се односе Туеетс се шаљу на сваких сат времена).

Купци могу да претражују на сајту @ ​​схопр а, наводећи ставку жељене и њихову локацију. @ Схопр ће одговарати купцима са одговарајућим Твиттер кориснике који су Твеетед о ставка за продају. Купци такође могу да Твеет @ СхопрБуи са оним што желе и где желе да и услуга до Твеет назад када су сазнали жељене ставке. @ Схопр ће такође омогућити кориснику да види слике ставке као добро.

Ако сте продавац, а ви Твеет о постављању ставку, @ схопр ће површина постове у своје претраживача докле год јасно шта они продају и где да га продају. Продавци могу такође цвркут @ СхопрСелл са оним што они продају, локацију и тражена цена, и @ схопр ће одговарати ово са захтев купца.

А за идеју која је само рођен пре 24 сата, @ схопр тим је уверен број локалних трговаца да учествују у њиховом продајом услуга. Локалне Сан Франциску Реи је списак неколико својих бицикле, шатора и ранчеви (од РЕИ бренд) са атСхопр. Сан францисцо књижари Пас дугметасте Књиге имаш наведене неке од њихових залиха, Изгубљени Викенд видео ће бити постављање ниша-жанр филмова и сувенира, музичке продавнице Водолија записи се такође ставља неке од њихових евиденције о продаји путем услуга.

@ Схопр каже да тренутно најпожељнија ставки послали на Твиттер-у су бицикле, књиге, апартмани, улазнице. Оно што чини услугу јединственим јесте то што омогућава продаваца и купаца да се шире ваш Туиттер социјалне граф-који могу бити веома корисни како за купце и локалне трговце и брендове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар