неделя, 11 септември 2011 г.

Сцоут Обзервер замењује војну сатцом, покреће иПхоне 4

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Ако треба да канал вашег унутрашњег МацГивер, постоји алат за то ... предвидљиво, то је покреће свој смартпхоне. Повезивањем иПхоне 4 до алата извиђача посматрача, то је трансформисана у анализатор спектра , мерач снаге, мултиметар и низак ниво буке Блок Довнцонвертер (ЛНБ). На енглеском, то значи да уређај омогућава да пронађете и проверите сателитске сигнале (укључујући и друге мобилне сигнала), мерење њихове снаге, и да одреди ГПС локација (поред осталих ствари ). Шест килограма уређај замењује стандардне 160-фунти сатцом терминала, што га чини савршеним додатком за тајне операције - ако су то врсте ромпс желите на викенд. Компанија је сада прихватање унапред налога за испоруку негде у К4, и нада се да избаце верзије за друге телефоне у блиској будућности.

Сцоут Обзервер замењује војну сатцом, покреће иПхоне-4 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 14:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Скаут | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар