неделя, 11 септември 2011 г.

Недеља у Аппле: објављивање на Пиппин, изгубио иПхоне-5 и више

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8FyvKugNM8A/week-in-apple-publishing-on-the-pippin-lost-iphone-5-and-more.ars:

Наш врхунски јабука вестима ове недеље су неки нови иПхоне 5 гласине, наводно "процурела" иПхоне 5 фотографија, и бизарни случај "недостаје" иПхоне у Сан Франциску. Али то није било све о иПхоне-5; смо такође разговарали новостима неке од најновијих патента Аппле битке, интервјуисани програмер који је објављен на игру Пиппин, и још много тога. Прочитајте да сустигну о вестима недеље!

Гоогле ХТЦ: да ти патенти, наставимо да се боримо јабука : Гоогле је дао ХТЦ девет патената да употребе против Аппле у суду: четири у новом тужбу и пет у постојеће. Од када је Гоогле постао ионако патента бајке?

"Леакед" фото сугерише иПхоне-5 камера неће бити много надоградње : фотографију која изгледа да је предузела иПхоне-5 прототип можда случајно послали на Флицкр од стране Аппле-инжењер. Поглед на слику и метаподацима сугерише следеће генерације иПхоне може заиста спортски 8МП камеру, али квалитет слике неће вероватно побољшати уопште.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар