неделя, 11 септември 2011 г.

Где сте # ОнСепт11?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:
WTC Sept11

11. септембар је ЈФК атентат наше генерације: сви памти где су били на том трауматски дана. Да ли сте у близини су напади у Њујорку, Вашингтону и Пенсилванији или гледање у хорор издалека, то је дан који је променио наше земље и многи од наших живота. Данас ће бити испуњен помен и константан ТВ преноса, али неке од највећих дирљив поздрави се већ дешава на Твиттер-у где људи деле где су и шта су урадили.

Џеф Џарвис , који је био у близини Светског трговинског центра тог дана, данас је Твеетинг своју живо сећање на оно што је било као да се на Гроунд Зеро (на жалост, његов налог Твиттер добио стопу са ограниченим кратко, јер је био Твеетинг толико, али сада је обновљена). НПР је Енди Царвин је окупљање многих Туеетс и реемитовање њиховог коришћења # ОнСепт11 хасхтаг (он је такође да их прикупља у Сторифи овде ).

Свако има меморију о томе где су и како осећа. Живео сам у Сан Франциску у то време, и пробудио до вести. То је било одмах после првог авион ударио Светски трговински центар и нико није знао шта се дешава. Окренуо сам на ТВ и позвао моја девојка у Њујорку (који је сада моја супруга). Била је на Петој авенији гледајући дим буја из једне од кула. Онда други авион ударио, позиви не би ишли кроз више, а земља дошао до пискав зауставити. Барем за неколико дана. Авиони су основана и нико не би отићи код високе зграде било где. Где сте били # ОнСепт11?


Јефф Јарвис
Видела сам људима који користе било шта, чак Снаппле ледени чај, да оперем прашину себе. # 911

Няма коментари:

Публикуване на коментар