неделя, 11 септември 2011 г.

Је Моторола придружио Фацебоок-телефон воз са ЕКС225?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
Смешна ствар се управо догодило преко на сајту Блуетоотх СИГ-а: група може имати само оутед Моторола први Фацебоок-телефона . Као Унвиред Погледај правом истиче, ЕКС225 је вероватно карактеристика телефона који је заснован на БРЕВ , као Андроид навигациони тастери су нигде. Уређај оферс две варијанте, једна која подржава дуал СИМС и други који прима само један. Даље, готово идентичан верзији, ЕКС226, приказује се у посебној листи која недостаје злогласни "Ф" тастер. Оба модела деле заједничку 2,4-инчни ТФТ ЛЦД дисплеј, камеру од 3 мегапиксела и пет реду КВЕРТИ тастатура - уз значајан захватају на дну задње стране уређаја. То је све што имамо у овом тренутку, али изгледа да статус не би требало да буду превише забринути због ове Мото.

Је Моторола придружио Фацебоок-телефон воз са ЕКС225? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 15:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Унвиред Погледај | извор Блуетоотх СИГ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар