събота, 8 януари 2011 г.

Skullcandy Fix срещу Yurbuds Ironman ... Битката на слушалки в ушите! (Видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/skullcandy-fix-versus-yurbuds-ironman-battle-of-the-in-ear-h/:
Skullcandy се удря CES с характерен смели иска: новите си Fix в ушите слушалки са изтъквани като първите, които никога не падат на ушите си, независимо от интензивността на физическото си дейност. Ние сме им съвпадат срещу Yurbuds Ironman серия, доста по-голям чифт в ушите високоговорители, което прави точно същото твърдение. И двете компании са патентовани техните конкретни технологии и двете твърдят, че са първата и единствена вярно решение. Очевидно насочване пътеки, енергични exercisers и дискретен Headbangers, те са на цена $ 70 за Fix Skullcandy и $ 50 за Yurbuds Ironmans. Ние сме имали един чифт на всеки да си поиграете в продължение на няколко часа тук и качеството на звука е задоволителна за двете. В Ironmans са много по-punchier в бас обхват и предлагат значително по-добра шумоизолация - много външни течове шум чрез запечатване на Fix, но на големи пъпки Ironman netralize по-голямата част от него. И двата комплекса се чувстват удобно в ухото и не трябва да причинява мъка, ако се откажете да ги носят, за продължително jogs външен ... или импровизация на закрито заседание пого.

Skullcandy Fix срещу Yurbuds Ironman ... Битката на слушалки в ушите! (Видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми 1, 2011 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар