събота, 8 януари 2011 г.

Engadget интервюта 50 Cent: вътре в съзнанието на хип-хоп магнат Techie

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/engadget-interviews-50-cent-inside-the-mind-of-a-hip-hop-mogul/:
50 Cent е с тенденция да прави неща, голяма, така че има смисъл, че той ще използва CES като платформа за стартирането си нова линия от слушалки в сътрудничество с Елегантен аудио. За щастие за нас, той е бил окачен в задната част на автобуса Гунар Optiks (той е на инвеститора), които просто така се случва да бъдат паркирани в непосредствена близост до Engadget Трейлър. 50-те са на вземане на кръга с пресата тук пазаруването си най-новите предложения, но ние все още скочи на шанс да стреля на бриз с мъж, който е бил прострелян девет пъти - и той се оказва доста добър човек. Вземете погледнете в съзнанието на 50 Cent в нашето интервю след почивката, включително информация за тайни 50-те "batphone" - за дамите, само, разбира се.

Продължавам четене Engadget интервюта 50 Cent: вътре в съзнанието на хип-хоп магнат Techie

Engadget интервюта 50 Cent: вътре в съзнанието на хип-хоп магнат Techie първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год. 20:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар