събота, 8 януари 2011 г.

Panasonic и Verizon да обединят усилията си за мобилни HD визуална комуникация система, която използва LTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/panasonic-and-verizon-team-up-to-mobile-hd-visual-communications/:
Panasonic и Verizon да обединят усилията си за мобилни HD визуална комуникация система, която използва LTE LTE е трудно достъпни навсякъде, но това не е спиране на Verizon да търси нови начини да се възползват всички, които прекрасен трафик, наскоро си партнира с OnStar да направи всичко от стрийминг в колата охранителни камери за Skype видео разговори от магистралата. Сега е Panasonic се захващаме с 4G, двете компании партньори на Mobile High Definition визуална комуникация система, в основата на събирането на дистанционно управление, камери, микрофони, и се показват на всеки край, която дава възможност две далечни места да комуникират безжично. Първоначалните приложения тук са предимно медицински, като линейка призовава напред и като лекари представа за това какво е входящи, или пациентът да е в състояние да посетите лекар с дистанционно. Въпреки това, можем да видим много други потенциални приложения в бъдеще. Отдалечен достъп до шоуто CES етаж, така че всеки да се докоснете до лудост? О, да.

Продължавам четене Panasonic и Verizon да обединят усилията си за мобилни HD визуална комуникация система, която използва LTE

Panasonic и Verizon да обединят усилията си за мобилни HD визуална комуникация система, която използва LTE първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 18:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар