събота, 8 януари 2011 г.

Philips привеждане ultrawidescreen телевизия, безжичен Blu-Ray плейър, приложения и в крайна сметка Android TV в САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/philips-bringing-ultrawidescreen-tv-wireless-blu-ray-player-ap/:
И тук бяхме притеснени, че на поглъщане Funai на ръката САЩ ще доведе до Falloff. Каквото си име или корпоративна структура, Philips донесе много, пътуващи за САЩ топлинна енергия на CES 2011, като нито един по-голям от новината, че ще бъдем свидетели на компанията сладки 3D-съвместим 21:09 ultrawidescreen HDTV от тази страна на Атлантическия океан през втората половина на 2011. Днес той също обяви планове за Blu-ray плейър с безжичен HDMI, от една страна (което означава, че най-вероятно ще се нуждаят от устройството на всеки телевизор да го използват, докато съвместими показва пристигат по-късно през годината), но не е изненада в света за инвентар, че е бил натискане HD стрийминг за известно време . На подобен предния му MediaConnect апартамент за нови телевизори и Blu-Ray плейъри ще позволи поток нещо свири на компютъра към телевизионния екран Widi стил (видео вградени след почивката.)

Продължавам четене Philips привеждане ultrawidescreen телевизия, безжичен Blu-Ray плейър, приложения и в крайна сметка Android TV в САЩ

Philips привеждане ultrawidescreen телевизия, безжичен Blu-Ray плейър, приложения и в крайна сметка Android телевизия в САЩ първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 година 07:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар