петък, 5 август 2011 г.

Мапнифицент визуелизира јавни превоз времена путовања, више узбудљив него што звучи (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/05/mapnificent-visualizes-public-transportation-travel-time-is-mor/:
Мапнифицент
Ако бисмо могли да нађемо претраживача Мапнифициент радио у без проблема смо вероватно бих га зову највећа ствар да се деси да Гоогле мапе , јер ред-по-скретање навигацију . Чак и са то је болно споро учинак (Фирефок) и тенденција да се сруши (Цхроме), ми смо још увек у љубави. У суштини, то вам омогућава да филтер и претраге мапе на основу времена путовања користе јавни превоз. Њен сјајан за проналажење станова са најкраћим путују или фер место окупљања које ви и пријатељ може да достигне у исто време. То је прилично импресивно, а ако је творац Стефана Вехрмеиер икада бичеви до мобилних апликација, то би могао да постане неопходан део нашег арсенала смарт телефона. За много боље и потпуније објашњење које сам програмер, погледајте видео након паузе.

Наставити читање Мапнифицент визуализује јавног превоза путовање, више је него што звучи узбудљиво (видео запис)

Мапнифицент визуелизира јавни превоз времена путовања, више узбудљив него што звучи (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 05 Авг 2011 00:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | извор Мапнифицент | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар