четвъртък, 3 март 2011 г.

Опера добија преко-17 рејтинг у Мац Апп Сторе-у, реагује у добром расположењу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/opera-browser-gets-an-over-17-rating-in-mac-app-store-reacts-in/:
Можда нећете увек бити свесни тога, али Аппле политику према Веб прегледачима је да се третирају цео Интернет као њихов садржај. Као резултат тога, сви прегледачи на ИОС Апп Сторе долазе са минималним старосна граница од 17 и исто правило ће се примењивати на њима на Мац-продавници Апп Сторе. Опере , први не-матерњем интернет екплорер да успемо у нови десктоп Аппле Апп Спремиште је узимање духовит приступ ствари, потпредседник Јун Стандал каже он "није сигуран да ли, у тим годинама, људи су спремни да користе такве апликације функције. То је веома брзо, знате, и то је доста." Све што је рекао, Опера спремни да се безобзирно ако сте, и потпуно вас преузмете свој Мац софтвер преко својих Сајт-почетна страница - нема старосне или провере кредитне картице је потребно, мада можда ћете желети да замолите за дозволу родитеља на првом месту.

[Хвала, Ијан]

Опера добија преко-17 рејтинг у Мац Апп Сторе-у, реагује у добром расположењу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 06:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Опера | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар