понеделник, 13 юни 2011 г.

Сониц.нет почиње суђење 1Гбпс влакана до куће Интернет у Калифорнији, тражи од само $ 70

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/sonic-net-starts-trial-of-1gbps-fiber-to-the-home-internet-in-ca/:
Бићете опростити што није био блиско упознат са калифорнијског ИСП-Сониц.нет, иако смо добили осећај такође ћете желите да раде мало ближе своје боравиште у време када завршите читање то. Видиш, Марио је одувек дабблед у бизнису велике брзине, ниске цене Интернет веза, а сада ће за југуларну са новим влакана до куће сервис, који кошта само $ 69,95 месечно, достиже убрзава до 1Гбпс и корпе на две телефонске линије и неограничен међуградске позивање. Само за референцу, Цомцаст је "Ектреме" 105Мбпс везу кошта $ 105 попа када се узимају као део пакета, а Сониц буџет мени опција ће вас нето 100Мбпс линије за $ 39.95 (плус телефонску линију са неограничене позиве). Разумљиво, Сониц је велики план почиње се мала, уз суђење у Севастопољ разапињуће 700 домаћинстава, али под условом да фирма не иде попрсје, дајући људима толико много за тако мало, ширење на већим градовима ће уследити, са Сан Франциска и Санта Роса Као главни кандидати. И само у случају да сте испитивање Сониц је акредитиве, Гоогле изабрао добављача Интернет услуга да управља својим Гигабит Нетворк влакана на Станфорд универзитету, а ко зна фемтосекундни широкопојасни боље од Гоогле-а?

Сониц.нет почиње суђење 1Гбпс влакана до куће Интернет у Калифорнији, тражи од само $ 70 првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 02:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Арс-Тецхница , демократа за штампу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар