понеделник, 13 юни 2011 г.

Укључен: Аппле облак загонетку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/switched-on-apples-cloud-conundrum/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Тешко је поверовати да је Аппле покушава своју руку на услуге Интернет простору од 2000 године, када је покренут иТоолс. Као и готово све иЦлоуд , са којима дели свој заштитни знак самогласника префикс, иТоолс био слободан. За разлику од иЦлоуд, међутим, своју колекцију услуга је све преко мапе, од креирања до Веб странице честитке. иЦлоуд обележава трећи рестарт Веб Аппле услуге пакет од тог поход. У годинама, видели смо МАЦ (у суштини претплата верзију већине иТоолс карактеристике). И МобилеМе, који је отворио пут за синхронизацију контаката и календара који ће бити слободни као део иЦлоуд.

Савремени дана Аппле је показала захвалност за беспрекорну приступ мрежи од лансирања иМац у 1998, који избегао дискетне јединице у корист засновано на мрежи дељење. Један чак и да трага веровање у моћ мреже даљег Назад на еВорлд, АпплеЛинк, па чак и Мац раних, једноставних мрежних технологија, АпплеТалк и ЛоцалТалк. Интернет услуге су јасно комплементарне напредне уређаје који раде софистицираним софтвером - две области у којима предњачи јабука. Па зашто је облака киша на Аппле?

Наставити читање укључен: Аппле облак загонетку

Укључен: Аппле облак загонетка првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 20:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар