понеделник, 13 юни 2011 г.

Бокее корисника без Бокс на ПЦ, Мац или Убунту добијају пада упдате опен соурце издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/boxee-users-without-a-box-on-pc-mac-or-ubuntu-are-getting-a-fal/:
Откако Бокее Бокс је објављен, фанови софтвера који ради на својим рачунарима су оставили по страни када је у питању исправке, али баш као што очекује да ће променити ове јесени са новим исправке за ПЦ, Мац и Убунту верзије. Генерални директор Авнер Ронен саопштио је званични блог да док исправке за преузимање верзију "ће највероватније заостају верзије Бокее за уређаје", компанија се нада да ће их задржати до више брзине напред иде. Још увек мислите да сте могли урадити бољи посао ажурирања софтвера себе? Урађено, с обзиром да Бокее такође планира да опен соурце верзија. Нема датум везан за тај напор и даје претходно искуство са одложеним Бокее издања ми не би јасно нашем фудбалу колеџ гледао распоред само још, али за свакога ко би радије ролни своје медије уређаја још увек има будућност у Бокее платформи.

Бокее корисника без Бокс на ПЦ, Мац или Убунту добијају пада упдате опен соурце издање првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 11:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бокее блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар