понеделник, 13 юни 2011 г.

Мац ОС Кс Лав открива Бета "Поново покрени да бисте Сафари" бровсер режиму који је само

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/mac-os-x-lion-beta-reveals-restart-to-safari-browser-only-mode/:
МацРуморс је копање кроз најновије програмер бета верзију Мац ОС Кс Лиону када је нашао веома занимљив нова опција - ако одаберете "Поново покрени да бисте Сафари" на екрану закључавање корисника, рачунар ће се рестартовати у мод који се састоји искључиво од интернет претраживача. Ако то звучи познато, можда сте чули за Гоогле Цхроме , делимично функционалне оперативни систем који ради у самом програму ... али ми нисмо чули јабука изразе жељу за такве ствари. Сада, сигурно смо видели број Виндовс десктоп и лаптоп рачунаре испоручивати са средњом, прегледач-орјентисане оперативни систем као што је Спласхтоп како би Инстант-на моду, али ако имате да покренете и рестартујте рачунар доћи до Сафари, који не звучи као много побољшања. Можда је то начин да дозволите гостима (или деци), забаве, без дајући им приступ вашим датотекама? Сви знамо за сигурно је да је најмистериознијих опција.

Мац ОС Кс Лав открива Бета "Поново покрени да бисте Сафари" бровсер режиму који је само првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 19:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МацРуморс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар