понеделник, 13 юни 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: соларне воз тунела, пуњење батерије гооп, а први на свету 3Д-штампаним бикинију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/inhabitats-week-in-green-solar-train-tunnels-refillable-batte/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.


Ове недеље зелена транспорт леве фосилних горива у прашини, као Инхабитат известио да рекордне електронски ВВ грешкама порасле од 0-60 у 1,6 секунди и тим паре представио возило свемирског доба који је боре за титулу "најбржи паре аутомобил на свету ". Такође смо уочили први светски природни гас-поуеред супераутомобила , док је тим студената Кембриџа представио елегантним соларне Рацер да ће покушати да путују 1.800 миља у Светском Соларни изазов. Нафта је изгубила више горива сјај као извршни директор ГМ-а позвао на $ 1 повећање пореза гаса у САД, док МИТ-у представио нови тип протока течности батерије које би могле пунити горивом електричних возила у тренутку.

Као што је лето сунце достигне корак темељца соларне енергије су пројекти осветљење се лево и десно - ове недеље Гоогле је представио нове соларне патента који би могао да соларна енергија јефтинија од угља, док КСолар избацио низ дуге обојеним Кристал панела који може да замени прозора и зидова. Пхотоволтаиц гаџете је имао свој тренутак на сунцу као Пикел Ки повукли завесу на јефтин, ефикасан соларни погон __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ и таласа и сунца напаја поморство робота примила 22 милиона долара у финансирању.

Говорећи о соларне енергије, ове недеље смо аплаудирали отварање две миље дугој фотонапонских воз тунел који ће да обезбеди напајање за Париз-Амстердама велике брзине железничке линије. Такође смо били вовед је Послови "Стеван визију за нови Аппле-свемирски брод у облику чисте енергије кампуса , а наш Светли Идеје осветљење Дизајн Конкурс је стварно грејање горе, па будите сигурни да гласају за своје омиљене зелене лампу пре него што такмичење се завршава следеће недеље. На крају, заједнички 6 велики зелени Очево дан Поклони за технички потковани тате, и као летње добија скуп почети смо вам донели ексклузивне фотографије недавно отворио одељак 2 од Јорка Високи Нев Лине Цинема Парк , лепа суспендовао пливача оазу у Данској, и први светски 3Д штампане бикинију .

Няма коментари:

Публикуване на коментар