понеделник, 13 юни 2011 г.

Панасониц Лумик ДМЦ-ГФ3 и званично 12,1 мегапиксела, 1080и видео записа, нема Хот Схое на видику (хандс-он)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-lumix-dmc-gf3-official-12-1-mp-1080i-video-no-hot-s/:
Прошле недеље, ми смо ухватили увид ДМЦ-ГФ3 , нови додатак за све породице Панасониц све на Мицро Фоур Тхирдс стрелце. Испоставило се да, камера ми шпијунирала у том ИоуТубе видео је легит: компанија управо је то и званична Да, то је нестало Хот Схое. Доступан у четири боје са резолуцијом од 12,1 мегапиксела, он користи Панни најновији Имагинг процесор, снима 1080и АВЦХД видео записа, и има 3-инчни екран осетљив на додир, ИСО опсег од 160 до 6400, а уобичајени низ Интеллигент Ауто побољшања. За разлику од ГФ2 - што не иде нигде, узгред буди речено - то је дизајниран за почетнике најзеленији у виду, што значи да напушта ствари доживели пхотогс можда желели, као што су Хот Схое и визир. Ово је моно, а не стерео микрофоном, и свопови на једноставан точкић за померање на задњој страни. Панасониц такође рејиггеред додир интерфејс да би одређена подешавања лакше наћи, и додао уметности минијатуре филтера - већ сортирано на Олимпу " ПЕН серије. Ох, и као почетник пријатељски камеру, то више изгледа као поинт-анд-схоот него ДСЛР - то је 15 одсто лакши од ГФ2, а 17 одсто мањи.

ГФ3 ће бити доступан у јулу за $ 699 са 14мм објектив, а потом је крајем августа од $ 599 комплет који долази са 14-42мм објектива. У међувремену, главу на прошлост паузе и проверите наше утиске након што је провео неколико минута са не-коначне јединице и 14мм објектив. Ми само добили да играју са њим у флуоресцентним сала за конференције, авај, али се надамо да наша шачице тест снимака ће вам дати укус о томе шта можете да урадите са дубине поља треба да на пролеће више-крај два комплета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар