понеделник, 13 юни 2011 г.

Сони, Панасониц, други за покретање платформе за е-књиге сервиса, касније ове године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Не гледај сада, али постоји неки велики синергију дешава у Јапану је е-књига на тржишту, сада је Сони , Панасониц , Ракутен и Кинокунииа су сви удружили снаге на нови дигитални потрагу. Данас квартет компанија најавила да раде на систему који би омогућио корисницима да купе и читање садржаја преко својих читача е-књига , ињекције Е-космос са тешким дозу слободне љубави и добре вибрације. У оквиру нове услуге, корисници ће моћи да управљају својим преузимање и претражујете артикле у оквиру централизовани веб базирани тржишту, без обзира уређаја, они иду у кревет са сваке ноћи. Зато што у оквиру овог новог универзума, не би било ни "моје", "твоје" или "њихов" - све ће бити једна а један ће бити све. Поглавице су већ одржани пововс са неколико дигиталних издавача, иако они очекују да имају више пријатеља око логорске ватре у време покреће пројекат касније ове године.

Сони, Панасониц, други за покретање платформе за е-књиге сервиса, касније ове године, првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет Јапану | Соурце Никкеи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар