понеделник, 4 юли 2011 г.

ЛГ РобоКинг вакуум бота могу себи дијагнозу, тражите помоћ, након судара са Роомба

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/lg-roboking-vacuum-bot-can-self-diagnose-ask-for-help-after-col/:
Мука ми је од свих оних у једном правцу ћаскања са Роомба 700 ? ЛГ разјаснимо ваше недоумице са својим најновијим само-дијагнозу роботизованих чишћење асистент . Најновији РобоКинг - ВР6172ЛВМ - ће вас 779.000 вона (око 730 долара), а очигледно спортске низак ниво буке 48дБ дизајн (када није разговор, претпостављамо). Најинтригантније да нас је, међутим, бот способност да ради дијагностику на притиском на дугме, изговарајући своје болести ако је неки од четрнаест Тестабле компоненте су у ствари сломљена. Замислимо тепих би био срећан да поздраве Робо у породици, али када имате две кућне љубимце да се четка и све маце могу да ураде јесте мијау, ми наслутити вакуум ће наступа као краљ.

ЛГ РобоКинг вакуум бота могу себи дијагнозу, тражите помоћ, након судара са Роомба првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 23:39:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | извор Акихабара Вести | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар