понеделник, 4 юли 2011 г.

Цукерберг Изненађен да су људи Изненађен Он је на Гоогле +

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/07hncaah1BU/:

Фацебоок генерални директор Марк Зуцкерберг се придружио Гоогле-+ је велики медијски догађај, са свима из Форбс до Дејли Мејл покрива чињеницу да оснивач успоставио Гоогле + профила, зграда круговима који су бивши Фацебоокер Дастина Московитз и текуће Фацебоок-ЦТО Брет Тејлор.

Док су многи били сумњиво да ће прави Цукерберг се придружи такмиче социјална служба, технологије блогер Роберта Сцобле тектед Цукерберг себе да потврди, Твеетинг из "Име кап тренутак. Цукерберг само ми тектед назад. Каже: "Зашто су људи толико изненађени да сам имате Гоогле налог?"

У случају да је неко још увек сумњају да је прави Зуцк тамо, Сцобле ми говори да Цукерберг заиста значило Гоогле + обзир када је из Гоогле налог. Али, право питање је, зашто су људи толико изненађени да би Цукерберг је одлучио да се на Гоогле-у +?

Можда одговор лежи у преседан постављен од стране Гоогле-оснивачи Лари Пејџ и Сергеј Брин, који изгледа да су далеко од интеракције није открила на Фацебоок-у себе. (Према Стевен Леви, Брин је у ствари на Фацебоок као псеудоним Гоогле председник Ерик Шмит је такође. гласине да се на сервис, независно од када је Мајк га имперсонатед ).

Странице и Брин понашање на страну, много других оснивача (МиСпаце Тома , на пример ) су показала да је савршено нормално да учествују и уживају у конкурентне услуге, и да не треба нужно сматрати чином шпијунажу. И за једне само надам Цукерберг је плодан на Гоогле-у + него што је на Туиттер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар