понеделник, 4 юли 2011 г.

Друштвене науке

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YOPO2SAuNtc/:

Мишљења о новим Гоогле друштвене иницијативе чини се да успорава. Укупна консензус је да је Гоогле урадио неки добар посао у избегавању где су опала лопту у претходним напорима. Такође, неки добар посао у стварању начин да се брзо крећете кроз низ људи погледа. И диван видео алат који подсећа раним данима када смо се сви окупили око логорске ватре да пуца поветарцу.

Почетком теме су очекивано самореферентна, баш као што су за сваког новог покретања услуге у овом тренутку у циклусу. Са Туиттер, ја луркед месецима док у реалном времену комуникација аутобус под условом отвор за Фриендфеед. Још увек у тој фази са Фоурскуаре, која се улива другим иОС апликације на притисак обавештења аутобус као и оно што, у ствари, један сервис за мене. Фацебоок је углавном е-маил обавештење услуге

Праћење Гоогле роллоут је изненађујуће лако са Туиттер. Стално размишљање постоје неке скривене бунари информација у круговима коментар ток, али у већини случајева вредност остаје на месту или делите нивоу. Тецхмеме апсорбује ударац до суботе вечери викенд. Неке закључке на основу овог рано подаци:

  1. Хангоутс ће бити успешна, али одмах клонирани од Фацебоок-+ Скипе-а ове недеље. Ово ће возити цена близу нуле, са оглашавањем и гамифицатион пружање подршке прихода за потрошачке услуге.
  2. Гоогле ће морати да падне у метак и отворен до иОС. Окривљујући АппСторе ће радити само док се шири изван службе први талас; након тога ХТМЛ 5. верзију ће морати да довољна за све, али пусх обавештења. Са иОС 5 се испоручује у два месеца, нема времена да се играју Андроид маркетиншке игре.
  3. Гоогле је иронично себе ставио у позицију да буде гиганта бета тестирање за Мицрософт да размисли док покушавају и финесе колапс система Оффице. Много тога да се прикупљене са Гоогле врха-прсти окренути око Гмаил-а и њеног неуспеха да интегришу друштвене, али Мицрософт неће слушати.
  4. Твиттер задржава контролу над @ поменути облак, који нема паралелне примене у круг поред свог коришћење синтаксе. Као Реј Ванг пита, где је Венов дијаграм алатка?
  5. Где је програмер подстицај да се изгради на врху ово? Андроид, наравно, али ако толико АПИ-стратегија тек треба да буде јасно онда зашто су брод то сада уместо да чека?
  6. Да одговори на последње питање, јер је очигледно Гоогле види неких конкурентних разлога, или да Другачије речено, слабости у својој мапи пута. Нема одговора на утакмице иТунес, Аппле ТВ / Аеродром, грамофон, иПад, без блица замах, ФацеТиме у Хангоутс, итд У међувремену унакрсно мобилни видео ћаскање показује у АппСторе.
  7. Зашто исећи лавовски од __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тржишту када је један највећи разлог људи сагледавање било какве подбацивања у социјалној? Ако Лари Пејџ је у целом кругови и сар онда ко је деци ЦхромеОС продавницу? Ако је 25% бонуси су везани за социјалну, како други 75% разбити?
  8. Можда 25% Андроид, 25% за претрагу, 15% Аппс, и 10% хрома. Вероватно одрживи току вожње социјалне талас, али где је омета енергетски тече? Не заборавите да је Гмаил изашао ван претраживања базен талента и ресурса. Ускоро ћемо бити у стању да израчуна трошкове прилику овог напора.
  9. Фацебоок и Твиттер не би сметало е-маил иде далеко, али је Мицрософт и Гоогле би. Није добро да се ова саиграчима.
  10. Ја никада није користио Твиттер листе. Нисам сегментирана Фацебоок-у пријатељ листама било. Али, још мање желим да мицроцаст да сегментирани круговима. Уживам тестирање граница онога што људи неће толерисати у једном ток, као што сигурно можете видети на Тецхцрунцх коментаре овде. Нешто возио усвајање на Твиттер-у не само упркос 140 карактера и јавне ток већ због онога што К

Няма коментари:

Публикуване на коментар