понеделник, 4 юли 2011 г.

Виндовс Пхоне 7 Фоурскуаре апликација поново пуштен, цвркут рачуна брзо расту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/windows-phone-7-foursquare-app-re-released-tweet-counts-rise-ra/:
Буммед о безброј питања у вези са оригиналним Фоурскуаре апликација за Виндовс Пхоне 7 ? Проблематична Програм је повучен због недостатка карактеристика и прилично под-став корисничко искуство, остављајући градоначелници свуда у стању да верификују своје акредитиве за тешко зарађени попусте. Па праг више, пријатељи. Нова верзија мобилних чекирање апликација је објављен, који приказује ретоолед интерфејс који у потпуности користи предности Мицрософт је панорамски УИ . Међу остале карактеристике су живи плочица, додирните и држите чекирање, и мапа која показује пријатеља провери-ин-ова заједно са оближње Акција. Верзија 2.0, као што је називају, је сада доступан у Виндовс Пхоне Тржиште - ваш Туиттер следбенике вероватно пропустили све ваше Тацо Белл Фоуртхмеал провери-ин-ова у сваком случају.

Виндовс Пхоне 7 Фоурскуаре апликација поново пуштен, цвркут рачуна брзо расту, првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 09:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласх продавница , Мобилни Бурн | извор Четвороугао | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар