понеделник, 4 юли 2011 г.

Лепо Освежавање Гласс оф Оштре Пиво: Пинтлеи уводи друштвену алате за Пиво Рецензије

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z3kQertHb98/:

На овај дан радости, весеља, и скоро стално опијеност, зар не дугујете себи да загади ваше тело само најфиније спајање раж, јечам, хмељ и воду? Као пиво познаваоца, полако сам одрасла и побољшана своје масивне обим са редовним уносење високо-калорија, високо-хоп пиво у протеклих неколико година и до сада није било ниједан други извор информација пива - поред усмено и лепота од етикета обучени преда мном на углу продавнице - да предложе које пиво је далеко супериорнији од своје браће и сестара.

До сада.

Унесите Пинтлеи (не, ја ћу напомене, пинт.ли који иде бит.ли ). Овај веб сајт је још од 2008, али је и даље очигледно у Бета. Лансиран је када оснивач Тим Ноетзел сазнао величанства европских пива након добијања Блитзед из ноћи у ноћ на Алтс у Баден-Виртемберг, Немачка.

Очајнички жели да доведе ствар која је направила велики Европи - и то редовно и укупан облитерација духа кроз стално конзумирање алкохола - у САД, он и посвећени тим типплерс изграђен Пинтлеи да оцене и дају примедбе на разне врсте пива.


Мрежа је прилично основне: се пријавите и стопе пива. Пронађено нови? Стицк ит ин надјена онај који желите да поделите са пријатељима? Твеет везу. Међутим, она отвара свет занатске пива на неку другу публику, претпостављам, у просеку пиво пијем ће користити сајт да сазнате Оберон Белл је прилично дарн велика, а боца снобови ће открити да але Поркслап у могу је само око неба.

Сајт је мало јалова сада, али Ноетзел сар створили су неку врсту директоријума финих пива и они директно раде са пиварама да расте базу података. Они су такође створили иПхоне апп за пијан у покрету, а ту је мобилна верзија сајта.


У свету где је све карактерише Отаку попут опсесија, то је добро да оду у место које каже: "Ово је, у складу са пуно људи, има добар укус." Уместо детаљног блар де блар о цитруса белешке и напалм призвуцима на задњој страни језик добијамо једноставан, нумерички опис. И, што је најважније, можете да користите сајт да открије више ствари да пије.

Па ремен га назад, то прогута, и зури у простор као што устанете храбрости да разговара са који момак или девојка неко донео роштиљ данас и чини се да се из града и могу или не могу да се насмешио се у неком тренутку током протекле три сата, док граббинг хамбургер. На крају крајева, као велики човек је једном рекао, пиво је доказ да нас Бог воли и жели да будемо срећни.

Бонус # 1 и # 2 бонус

Няма коментари:

Публикуване на коментар