четвъртък, 10 март 2011 г.

Терадек Цубе доноси ливестреаминг на било који фотоапарат, само не реци Чарли Шин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/teradek-cube-brings-livestreaming-to-any-camera-just-dont-tell/:
Ливестреамс су постали део свакодневног живота овде на Енгадгет, а Терадек коцке има за циљ да било које камере Ливестреам-стању, без додатног софтвера или материјала. То је картица величине шпила оквир који доковима у вруће ципела фотоапарат и повезује са нето за инстант стримовање да компаније Ливестреам.цом - много више него неке практичне булкиер алтернативе . Све у свему постоји шест коцке модела које можете изабрати са различитим квалитет / повезивање способности, али ћете добити бесплатан месец Ливестеам.цом услуга са било куповином, што $ 1.490 почетна цена нешто више укусан. Вишим крају модели могу ни да се повежете са Веризон 4Г када се упари са Пантецх УМЛ290 и Цубе је рекао да ради са било које камере. Наравно, можете ићи устреам руту ако квалитет није ваш приоритет, али ми препоручујемо да за само најнижи од нискобуџетних филмова.

Терадек Цубе доноси ливестреаминг на било који фотоапарат, само не реци Чарли Шин првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 23:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Ливестреам | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар