четвъртък, 10 март 2011 г.

Аппле патента за "динамички генерисане мелодије 'би могао да магичне видео записе ваших пријатеља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/apple-patent-application-for-dynamically-generated-ring-tones/:
Аппле патената
Икада пожелели живот је као филм, да тема песме је да истакне сваки ваш драматичне акције? Ово патента из Цупертино није баш тако, али то је близу, у суштини ствара динамичне музичке спотове за своје пријатеље када позову. То описује начин шивење заједно видео и аудио секвенце позиваоца и динамички компостирање им да створе лепа мало Пјесмица славите БФФ - или ваша мајка у праву, као што су били. Такве секвенце се генеришу тзв "семе", песме или видео снимке, садржај који се може директно ускладиштене на телефону примаоца или извучене из Гениус-подацима који се налазе у етар. Има потенцијал овде за велике ствари, али ми смо већ страх будућност у којој подаци потичу из прегледања навике и уместо Цоол мелодије и видео секвенце смо служили џинглове и Мекдоналдс реклама.

Аппле патента за "динамички генерисане мелодије 'би могао да магичне видео записе ваших пријатеља првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 02:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар