четвъртък, 10 март 2011 г.

ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/olivetti-olipad-100-gets-unboxed-and-handled-in-italiano-video/:
ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)
Ако се мери вашег мајсторство италијанског језика подразумева додавање непотребно "" после сваке друге речи и гестицулатинг са својим рукама, као што је Џен у тој епизоди Тхе ИТ Цровд, не можете да добијете много од девет минута и 39 други Видео испод. Ипак, вреди бар кратак поглед. То је Унбокинг и руке-један од Оливетти Олипад 100 , укључујући и велики приказ прилагођени интерфејс који се налази на врху андроид и, искрено, не изгледа лоше половину. Перформансе, покреће АРМ Цортек А9 , изгледа веома добро на овом € 394 таблета, која ради од око $ 550. За остатак детаљног приказа ћете морати да отпустите ваш бивши дописни у Фиренци линије и видети да ли она може да преведе за вас, онда можете да ламентирају о томе како не могу добити добар Царбонара у САД.

Наставити читање Оливетти Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)

ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 13:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједнице | Соурце ТусциаИнВетрина (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар