четвъртък, 10 март 2011 г.

Нокиа покушава руку на криволова незадовољни Симбиан Девс за Бада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/samsung-tries-its-hand-at-poaching-disgruntled-symbian-devs-for/:
Ми не можемо помоћи, али осећам као да је ово један брод који тоне долази у помоћ још једног, али за оно што вреди, Самсунг је очигледно почела слање е-поште Симбиан програмере у Индији са веома једноставном поруком: "ако си незадовољна о томе шта се дешава о, дај Бада метак. " Семи, наравно, односи на одлуке компаније Нокиа да се полако постепено Симбиан током од око 150 милиона додатних испоручују слушалице - не мала количина, одобрена, али платформа је још увек има дефинитиван истека временској линији везан за сада то је несумњиво ће да кисело Девс који желе мобилну платформу која знају бити око за дуго вући. Иако Бада нема глобални вуче да има Симбиан, то је дефинитивно прилагођен мета неке од исте јефтине сегменте тржишта Симбиан почео да пиштољ за протеклих пар година ... па претпостављамо видимо неке синергије. Ипак, ако је инжењеринг долара, ми бисмо се тешко притиснути да не циљају платформу са мало више мулти-произвођача подршку и широм света до - андроид, на пример. Не можемо кривити за Нокиа покушава!

[Хвала, Петра]

Нокиа покушава руку на криволова незадовољни Симбиан Девс за Бада првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 22:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Погледај Унвиред | Соурце Самсунг хуб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар