четвъртък, 10 март 2011 г.

Нинтендо даљински да ваш цигле 3ДС после употребе флеш картице?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/nintendo-can-remotely-brick-your-3ds-after-flash-card-use/:
Лоша вест за оне који планирате да користите фласх картицу са својим 3ДС - ако Нинтендо детектује да сте били са једним тапкањем, компанија може да пошаље фирмваре који би могао евентуално цигле ваш систем. Према ГоНинтендо, јапански трговац Ентеркинг послали упозорење на њиховом сајту, што указује да систем може бити ваш немогућност подизања након ажурирање софтвера уколико открије Нинтендо сте користили Р4. Ентеркинг се не купује користи 3ДСс које имају историју коришћења нелегалног кертриџ - транспарентни индикација да није овде предузимања било какве шансе. Ми не можемо са сигурношћу знати да ли Нинтендо ће делити рекао је ажурирање или колико Ентеркинг може рећи - ипак, Нинтендо је тема ове изјаве Еурогамер као одговор на њихова прича на тему:
"Ми не разговарају о детаљима производа безбедност (из очигледних разлога), нити можемо разговарати о детаљима противмере на располагању у Нинтендо Нинтендо 3ДС 3ДС систем има највише. Савремених технологија је безбедност. Дизајниран да заштити и стваралаштво у софтвер и да заштити Нинтендо 3ДС хардвер себе.
Нинтендо, као и већина компанија, узима опипљиве став против пиратерије . Препоручујемо да они ту срећу да поседује 3ДС Клоните флеш картица у потпуности, јер на крају крајева, они и даље незаконито.

Нинтендо може даљински цигле ваше 3ДС после картице користе Фласх? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 04:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Еурогамер | Соурце ГоНинтендо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар