четвъртък, 10 март 2011 г.

ЛоокТел новац Читач ИОС апликација помаже слабовидих бројање новца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/looktels-money-reader-ios-app-helps-the-visually-impaired-count/:
Не могу да користе готовину онолико често као што смо некада радили, али и даље постоје периоди када је у питању згодна или је потребно и да може да представља неки проблем за видом. Они сада имају још један од могућих решења добијена од ЛоокТел, међутим, који је управо објавио свој нови новац читач апликација за ИОС уређаја. Коришћење "патентирана и власничке објекат технологија препознавања," то је у стању да препознају рачуне папира (од $ 1 до $ 100) одмах, и једноставно говори гласно вредност. Шта више импресиван, међутим, јесте да не морате да држите рачун стабилан пред камеру, или чак да је цела ствар у кадру - цак и само тхумбинг кроз стек ће радити. Погледајте за себе у видео након паузе, и ударио се у Апп Сторе до сада га зграбите за $ 1,99.

Наставити читање ЛоокТел новац Читач ИОС апликација помаже слабовидих бројање новца

ЛоокТел новац Читач ИОС апликација помаже слабовидих бројање новца првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 19:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЛоокТел , иТунес Преглед | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар