събота, 18 декември 2010 г.

Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
О, момче, не съм бил срамежлив за нашата любов е Tegra на NVIDIA 2 , но на таблетки, които са избрали да го използва, доколкото запазване, отговарящ на същата нещастна край: прекъсване на пода наличността магазин. Първо Toshiba фолио 100 битов британската прах, поради куп въпросите за качеството контрол , а сега на ViewSonic G Tablet става му маршируване поръчки от Staples, само с "фабричен дефект", цитирани като причина. Ако не бяхме такива благотворителни души, бихме могли да предполагат, че дефектът е бил само, че това таблетка не беше много добър още някой все пак избрахте за производството му. Нека да не бъдем прибързано, все пак - това е добра идея да видим какво Office Depot се с инвентара си , преди напълно написването на Г Tablet разстояние.

[Благодаря, Роб]

Продължавам четене Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен

Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември, 2010 год. 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар