събота, 18 декември 2010 г.

Ново проучване, казва д-цигари са по-безопасни от реалните, не по-безопасни цигари, все още

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/new-research-says-e-cigarettes-are-safer-than-real-ones-no-ciga/:
Изследвания се люлееха напред-назад за здравните рискове, свързани с е-цигари след дебюта си в САЩ преди около три години. В изкуствена CIGS, които по същество са никотин инхалатори за цел да помогне на пушачите се откаже от действителните навик пушенето, докато все още се приемат дози никотин, основната съставка в пристрастяване тютюн. В първия наистина цялостно проучване на малко спорна никотин на възстановителната, изследователи в училище Бостънския университет за обществено здраве е установил, че не само е-цигари много по-безопасно да се "дим" от нормалното, то те могат също така помощ при рита пристрастяване навик напълно. Според изследователите, "няколко, ако има такива" на химикали, намерени в е-цигари представляват сериозни рискове за здравето, и канцерогенно нива в тях са до 1000 пъти по-ниска, отколкото в действителност тютюн. Това изследване, разбира се, не е съгласен с констатациите на FDA , която по същество, на химикали, намерени в е-цигари са рискови и непознаваем. В FDA все още не е оценка за електронна цигара начинът, по който те са направили с всички лекарства и други продукти, никотин замяна, така че не можем да бъдем сигурни, но го търси все повече и повече е възможно, ако просто трябва да се пуши, е- цигара може да бъде по-сигурен път ... за всичко, но си достойнство, разбира се.

Ново проучване, казва д-цигари са по-безопасни от реалните, не по-безопасни цигари, все още първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти Декември, 2010 година 03:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Physorg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар