събота, 18 декември 2010 г.

Мисията Motors разкрива мисията R електрически супербайк състезания, крие цена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/mission-motors-reveals-mission-r-electric-racing-superbike-conc/:
Не е впечатлен от мисията Едно ? Ние ще се притеснява да поиска, когато последната проверка психичното здраве е, но в този момент, то вероятно няма значение. Ако има грам топла кръв, останали в тялото си, най-вероятно ще бъде най-малко частично активизират от последните цикъл мисията Motors ", мисията Р. Приветстван като късно електрически супербайк състезателни костюми, това парче от магистрала небето опаковки 14,4 кВтч и 141 конски сили в пакет, по-малък от модерен 600cc sportbike, както и за gearheads присъстващите, ще се радваме да знаят, че с водно охлаждане 3-фазно моторни AC Индукция внушава 115 фута-паунда въртящ момент на манивела от 0-6400 об / мин. Тим Prentice на Motonium носи отговорност за шасито, и цялата под наем се очаква да направи своя дебют в началото на следващата година в състезателни серии TTXGP. Като за потребителските цени и дата кораб? Дръжте сънувам. И на двата фронта.

Продължавам четене мисията Motors разкрива мисията R електрически супербайк състезания, крие цена

Мисията Motors разкрива мисията R електрически супербайк състезания, крие цената първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 06:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар