събота, 18 декември 2010 г.

ExoPC сега за предварителна заявка на Microsoft магазин, доставка през следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Чака да нареди ExoPC тук, в САЩ на А? Е, днес е вашият ден - ExoPC току-що обяви, че това е партнира с собствен магазин на Microsoft много да Ви донесе 11.6-инчов Windows 7 таблетка. Има само една конфигурация в момента, но 699 $ те почерпи, а тънък 0,5-инчов плоча с 64GB на флаш памет, един Intel Atom N450 процесор, 2GB оперативна памет, Windows 7 Home Premium с уникални слой ExoPC потребителски интерфейс, както и пред-облицовъчни 1.3-мегапикселова камера. Що се отнася до този интерфейс, ExoPC просто ни каза, че основен актуализация трябва да идва през следващата седмица и че той ще измени редица проблеми имахме с нашите ранно преразглеждане единица . В плоча се очаква първият за предварителна заявка на Microsoft сайта се съхранява, но ние сме казал, че ще започне да доставя по-рано през следващата седмица. И ако чакаме да го проверите лично, преди изваждане на пластмаса, чуваме те трябва да бъдат, пристигащи във всички тези дребни места Microsoft скоро - очевидно, Сан Диего и Скотсдейл вече са ги на склад. Хей, изглежда г-н Балмър е прав, ние ще трябва Win 7 таблетки тази "крачка ваканционния сезон . "

ExoPC сега за предварителна заявка на Microsoft Store, корабоплаване следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти Декември, 2010 14:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Microsoft се съхранява | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар