четвъртък, 24 март 2011 г.

Мицрософт служи се исправка "Нодо 'распоред за Виндовс 7 Телефон уређаје

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/microsoft-serves-up-a-nodo-update-schedule-for-windows-phone-7/:
Где је Виндовс 7 Телефон " Нодо "Упдате? То је питање Мицрософт је за циљ да одговори са новим табелу има скупили детаљима статуса софтвер за све ВП7 телефона објављена до сада. Фебруара припремни закрпа и дуго очекивани први прави надоградите оперативни систем, у овом тексту под насловом само "март упдате" су седели раме уз раме, са скупом испоруке држава под њима за сваки ВП7 телефон. Ствари се не гледа страшан у САД, где је и серија Т још увек пролази кроз носилац тестирање и Т-Мобиле је пар телефона су "распоред" (који Мицрософт каже да не траје дуже од 10 дана), али вест је боље у иностранству, где је већина примио фебруара ОТА и само дана далеко од коначног Нодо доброту. Спринт ХТЦ Долазак и АТ & Т-предстојећи ХД7С ће оба имати тај софтвер унапред учитани, тако да бар нови купци неће морати да претерано прагу.

[Хвала, Арти]

Мицрософт служи се Нодо 'Упдате' распоред за Виндовс 7 Телефон уређаје првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 05:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мицрософт (САД) , (Међународни) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар